آخرین گزارش IPCC فرصت هایی را برای جلوگیری از بدترین تأثیرات آب و هوایی برجسته می کند


ASLA از دولت ها می خواهد که برای دستیابی به اهداف اقلیمی بر شهرها و طبیعت تمرکز کنند.

نمایشگاهجایزه افتخاری طراحی عمومی حرفه ای ASLA 2019. پارک اکولوژی آب فرهنگ چانگچون، چانگچون، چین. SHUISHI / پان شوانگ

سومین گزارش ارزیابی هیئت بین دولتی تغییرات آب و هوایی (IPCC) — تغییر آب و هوا 2022: کاهش تغییرات آب و هوا — که توسط نزدیک به 300 دانشمند در 65 کشور در طول هفت سال گذشته ایجاد شده است، نشان می دهد که شهرها سهم قابل توجهی در انتشار جهانی دارند.

برآوردهای اخیر سهم شهرها از انتشار گازهای گلخانه ای جهانی را در این میزان نشان می دهد بیش از 70 درصد. با رشد جمعیت مورد انتظار، شهرهای موجود و آینده می توانند منبع اصلی گرمایش آینده یا راه حلی کلیدی باشند.

بر اساس IPCC، اگر کمی انجام شود، شهرهای آینده می توانند تا سال 2050 هر سال 40 میلیارد تن گازهای گلخانه ای داشته باشند. اما با برداشتن گام های مهم از این دهه، این تعداد می تواند به 3 میلیارد تن برسد.

معماران منظر طراحان سیستم هستند. ما در حال طراحی نسل بعدی زیرساخت های پارک، حمل و نقل و آب مورد نیاز برای ایجاد این تحول هستیم. اما ما به سیاستگذاران بیشتری نیاز داریم تا این تغییرات را در اولویت قرار دهند.»

معماران منظر، محیط‌های قابل پیاده‌روی را برنامه‌ریزی و طراحی می‌کنند که برای کاهش تقاضای انرژی شهری و انتشار گازهای گلخانه‌ای مهم هستند. Torey Carter-Conneen، مدیر عامل ASLA گفت: این کار شامل مشارکت با حرفه های برنامه ریزی و طراحی برای جفت کردن حمل و نقل عمومی با توسعه حمل و نقل محور و ادغام خیابان های کامل است که دسترسی ایمن و قابل دسترس برای عابر پیاده و دوچرخه و مسیرها و راه های سبز را ارائه می دهد.

طراحی با طبیعت برای دستیابی به اهداف گسترده‌تر اقلیم شهری حیاتی است. معماران منظر، زیرساخت‌های سبز را در قالب پارک‌ها، بام‌های سبز، خیابان‌های سبز، باغ‌های بارانی و بیوسوال ادغام می‌کنند که نه تنها کربن را از محیط ساخته شده جدا می‌کنند، بلکه آب طوفان را نیز مدیریت می‌کنند، جزیره‌های گرمایی شهری را کاهش می‌دهند، تنوع زیستی را افزایش می‌دهند، و سلامت و سلامت را بهبود می‌بخشند. بودن.

آخرین گزارش IPCC همچنین خواستار حفظ اکوسیستم‌های موجود که کربن را در خود ذخیره می‌کنند، مانند جنگل‌ها، چمنزارها، تورب‌زارها، حرا و تالاب‌ها است. اما خاطرنشان می کند که این اکوسیستم ها نیز به طور فزاینده ای توسط افزایش دما، آتش سوزی های جنگلی و سایر اثرات آب و هوایی و توسعه انسانی تهدید می شوند.





منبع: http://www.asla.org/NewsReleaseDetails.aspx?id=61004