معماران منظر خواستار اقدام بیشتر در مورد بحران تنوع زیستی هستند


انجمن معماران منظر آمریکا از دولت‌های ملی می‌خواهد تا به 30×2030 و هدف جهانی طبیعت: طبیعت مثبت تا سال 2030 متعهد شوند.

نمایشگاهASLA 2022 West Pond: Living Shoreline. بروکلین و کوئینز، نیویورک. Dirtworks Landscape Architecture PC / Jean Schwarzwalder/DEP

انجمن معماران منظر آمریکا (ASLA) از دولت‌های ملی می‌خواهد تا کنوانسیون تنوع زیستی (CBD) COP15 در مونترال، کانادا، برای متعهد شدن به اهداف جاه طلبانه جهانی حفاظت و تنوع زیستی، از جمله حفاظت از حداقل 30 درصد از اکوسیستم های زمینی، ساحلی و دریایی تا سال 2030 (30 x 2030).

پیش از CBD COP15، ASLA همچنین به 340 سازمان در سراسر جهان برای امضای این سند پیوسته است. هدف جهانی برای طبیعت: طبیعت مثبت تا سال 2030. دعوت به اقدام خواستار «بهبود وضعیت طبیعت تا سال 2030» است. حصول اطمینان از رویکردهای مبتنی بر حقوق برای راه حل های مبتنی بر طبیعت و حفاظت موثر و عادلانه 30 درصد از زمین، آب شیرین و دریاها تا سال 2030. و مقابله مستقیم با محرک‌های از دست دادن طبیعت، از جمله اهداف دیگر.

در برنامه اقدام اقلیمی که اخیراً منتشر شد، ASLA ارتباط بین تغییر اقلیم و از دست دادن تنوع زیستی را شناسایی کرد. توری کارتر، مدیرعامل ASLA، گفت: ما تعهد روشنی برای پیشبرد 30 x 2030 دادیم. همچنین از همه پروژه‌های معماری منظر برای احیای اکوسیستم‌ها و حفاظت از تنوع زیستی در مقیاس جهانی تا سال 2040 خواستیم – و از دولت‌های ملی می‌خواهیم که به همان اندازه جسور عمل کنند. -کانن.

در مونترال، اکنون زمان توافق جهانی برای رسیدگی به بحران تنوع زیستی و افزایش حفاظت از طبیعت است. تنوع زیستی زیربنای تمام سیستم های طبیعی روی زمین است. حفاظت از تنوع زیستی باقی‌مانده و تقویت و احیای اکوسیستم‌ها برای بقای بلندمدت ما حیاتی است.»

طبق گزارش سازمان ملل متحد، اکنون یک میلیون گونه جانوری و گیاهی در معرض انقراض هستند و هفتاد و پنج درصد از سطح زمین بدون یخ و دو سوم اقیانوس ها به طور قابل توجهی توسط بشر تغییر کرده است.

ASLA و اعضای آن درک می کنند که هم بحران تنوع زیستی و هم بحران آب و هوا وجود دارد و آنها به هم مرتبط هستند:

  • تغییر اقلیم منجر به افزایش سطح دریا، گرمای شدید، افزایش سیل و خشکسالی می شود که بر جوامع انسانی و گونه های غیر انسانی تأثیر می گذارد.
  • از دست دادن تنوع زیستی عمدتاً ناشی از شیوه های کشاورزی ناپایدار، پراکندگی و تکه تکه شدن زیستگاه است، اما تغییرات آب و هوایی تغییر زیستگاه ها و مهاجرت گونه ها را تسریع می کند، که خطر انقراض گونه ها را افزایش می دهد.
  • از دست دادن تنوع زیستی و تخریب اکوسیستم سیستم‌های طبیعی را تضعیف می‌کند که بشریت برای ارائه طیف وسیعی از خدمات حیاتی اکوسیستم به آن تکیه می‌کند، از جمله رویکردهای مبتنی بر طبیعت برای جداسازی کربن و سازگاری با اثرات آب و هوایی.

معماران منظر دارای صلاحیت منحصر به فردی برای برنامه ریزی جوامع متراکم تر و حفاظت از مناطق طبیعی، مبارزه با گسترشی هستند که اکوسیستم های باقی مانده و نقاط داغ تنوع زیستی را تهدید می کند. اوماهونی گفت: ما همچنین می‌توانیم تنوع زیستی را از طریق ترکیب گونه‌های درختی و گیاهی بومی، برنامه‌ریزی و طراحی اتصالات زیستگاه و راهروها، و احیای اکوسیستم‌های تخریب‌شده افزایش دهیم که همه این‌ها دارای مزایای آب و هوایی مهمی نیز هستند.

با توجه به شکست جامعه جهانی در مواجهه با اهداف تنوع زیستی آیچی 2020ASLA از دولت‌های ملی می‌خواهد تا سرمایه‌گذاری و حمایت از حفاظت، تجزیه و اتصال زیستگاه‌ها و احیای اکوسیستم را در دهه آینده به میزان قابل توجهی افزایش دهند.





منبع: http://www.asla.org/NewsReleaseDetails.aspx?id=62097